

March 12, 2024 Illinois Science Assessment (ISA) continued Revised 78 Day

- Students with specific accommodations may be testing over 2 days (March 11 and March 12)
- Extended Homeroom to prep students for Digital PSAT/SAT please bring Chromebooks
- O Juniors who have a parking pass may park in the lot; all other juniors must take the bus or be dropped off as usual.
- Testing room locations will be clearly posted at the Main Entrance and East Entrance.
- o All students, including juniors, are expected to attend all classes.

Period	Time	Minutes
Testing/Teacher Collaboration	8:00 – 9:55	1 hr, 55 min.
Extended Homeroom – PSAT/PSAT student Chromebook readiness	10:00 – 10:26	26 min
3	10:31 - 11:28	57 min.
4-1	11:37 - 12:34	57 min.
4-11	12:13 - 1:10	57 min.
5	1:15 - 2:12	57 min.
6	2:17 - 3:14	57 min.
Lunch A	11:02 - 11:32	30 min.
Lunch B	11:33 - 12:08	35 min.
Lunch C	12:07 - 12:37	30 min.
Lunch D	12:39 - 1:10	31 min.

^{*}All special schedules subject to change.